Klaus Iohannis îndeamnă la semnarea unei petiţii privind egalitatea de şanse

Data publicării:
iohanis petitie fb

 

"Egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi este parte din progresul omenirii. Nu trebuie să închidem ochii în faţă discriminării! Cu toţii trebuie să spunem STOP şi să dăm femeilor şanse egale în viaţă. În acest sens, am semnat, alături de alţi şefi de stat, un angajament la nivel naţional pentru a acţiona pe deplin în vederea atingerii acestui deziderat. Pentru a susţine campania internaţională #HeForShe şi drepturile femeilor din România şi din întreagă lume, vă invit să semnaţi, alături de mine, petiţia online!", a scris şeful statului.

Ministerul Muncii a lansat pe 9 mai o petiţie online pentru susţinerea unei campanii iniţiate de ONU, care vizează egalitatea de gen şi are că scop obţinerea sprijinului din partea bărbaţilor, demersul fiind susţinut de preşedintele Klaus Iohannis, dar şi de premierul Victor Ponta.

Campania "HeforShe" a fost lansată la ONU, în luna septembrie 2014, de către U.N. Women, se desfăşoară timp de un an şi reprezintă o acţiune de solidaritate pentru egalitatea de gen. Ambasadoarea campaniei este actriţa britanică Emma Watson.

Egalitatea de șanse între femei și bărbați este parte din progresul omenirii. Nu trebuie să închidem ochii în fața...

Posted by Klaus Iohannis on 18 Iunie 2015

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri