Loteria bonurilor. Bonurile în valoare de 59 lei emise pe 30 mai câștigătoare

Data publicării:
haos bonuri fiscale

 

Bonurile în valoare de 59 lei emise pe 30 mai au ieşit câştigătoare la extragerea lunară a loteriei fiscale, astfel încât toate persoanele care deţin astfel de bonuri îşi pot revendica premiul printr-o cerere depusă la ANAF în următoarele 30 de zile, fondul total de un milion de lei fiind împărţit la maxim 100 de premianţi.

Ministerul Finanţelor a organizat duminică a şasea extragere lunară a loteriei bonurilor fiscale din acest an, pe lângă extragerea specială de Paşte, în studioul TV al Loteriei Române, la care au participat toate bonurile fiscale emise în luna mai, notează News.ro.

Fondul total de premiere a fost păstrat la un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

După extragerea bilelor din urne, au ieşit câştigătoare bonurile din data de 30 mai, în valoare de 59 lei.

Dacă vor fi depuse peste 100 de cereri de revendicare a premiilor, va fi organizată o a doua extragere, pentru desemnarea celor 100 de câştigători, potrivit Ministerului Finanţelor.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al companiei Loteria Română pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile pentru revendicarea premiilor pot fi depuse de luni la sediile ANAF.

Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie să depună în original bonul fiscal câştigător, alături de copia actului de identitate şi de o cerere.

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

La extragerea din luna mai, pentru bonurile din aprilie, au ieşit câştigătoare bonurile fiscale în valoare de 144 lei emise pe 18 aprilie. 

În acest an sunt organizate în total 14 extrageri ale loteriei bonurilor fiscale, dintre care 12 lunare şi două ocazionale, fiecare cu un fond de premiere de un milion de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri