Loteria bonurilor fiscale. LISTA celor 100 de câştigători de la a doua extragere ocazională

Data publicării:
haos bonuri fiscale

 

Selectarea a fost făcută în două etape deoarece, în urma încheierii perioadei de revendicare, au fost depuse mai mult de 100 de bonuri câştigătoare.

LISTA CELOR 100 DE CÂŞTIGĂTORI POATE FI CONSULTATĂ AICI

MODEL DE CERERE PENTRU REVENDICAREA PREMIILOR

În cadrul primei etape a extragerii ocazionale au fost desemnate ca fiind câștigătoare bonurile fiscale emise în data de 23 mai, având valoarea de 135 lei.

În urma centralizării bonurilor fiscale câștigătoare, în termenul legal de 30 de zile, a rezultat un număr de 508 cereri de revendicare, fiind depășit astfel numărul maxim de premii stabilit prin lege (cel mult 100 de premii), se arăta într-un comunicat al Ministerului de Finanţe.

Lista celor 508 bonuri fiscale pentru care au fost revendicate premii la extragerea ocazională din data de 28 iunie este disponibilă pe site-ul MFP, la rubrica Loteria bonurilor fiscale. Fiecărui bon fiscal care a fost depus i-a fost atribuit un număr unic de înregistrare, în intervalul 001 - 508.

Extragerea a fost organizată în data de 6 august. Din urnele Loteriei Române a fost extras un număr din intervalul numerelor unice de înregistrare acordate bonurilor pentru care au fost depuse cereri de revendicare a premiilor, respectiv 001 până la 508.

Fondul de premiere alocate este de un milion de lei.


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri