Lovitură de un milion de euro la bloc. Administratorul nu a plătit facturile şi a dispărut cu banii

Data publicării:
datorii bloc

De aproximativ o lună, nimeni nu l-a mai văzut pe administratorul asociaţiilor. La scurt timp, oamenii au început să-şi facă griji şi, pe bună dreptate, pentru că cele mai sumbre bănuieli s-au adeverit. Femeia a dispărut cu banii a sute de locatari care şi-au plătit la zi facturile.

Culmea este că administratorul şi-a plănuit din vreme acţiunea. De la începutul anului, el păstra o parte din bani şi nu le plătea furnizorilor de utilităţi sumele întregi. De altfel, aceştia au mai întrerupt de câteva ori alimenarea cu apă, pentru recuperarea datoriilor. Acum, administratorul este de negăsit, iar mama sa nu vrea sau nu ştie unde este.

Reprezentanţii Primariei Iaşi, cei care au un serviciu de control al asociaţiilor de proprietari, recunosc că, în ultimii 10 ani, asociaţiile respective nu au fost verificate.

Administrarea celor patru asociaţii de proprietari a fost preluată de o firmă privată care trebuie să stabilească prejudiciul exact şi, împreună cu autorităţile locale, să gasească o soluţie pentru locatari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri