Meci de fotbal, mutat de nunta primarului. O parte din terenul de fotbal, folosit ca parcare pentru invitați

Data publicării:
meci fotbal nunta 1

Meciul de fotbal care trebuia să se joace pe stadionul din Târgu Cărbuneşti a fost mutat la 40 de km distanţă.

„A existat o problemă, domnul primar care trebuie să facă o nuntă și nu s-a putut juca. (Reporter: Arăta stadionul acela mai bine?) Da, ne descurcam mai bine”, spune un jucător.

„Într-adevăr, acolo este un teren foarte bun, dar din câte știu, e nuntă și din păcate nu am putut să jucăm și am venit aici”, confirmă un alt fotbalist.

Pe stadionul unde ar fi trebuit să joace aceşti fotbalişti a fost ridicat un cort pentru nuntă şi un covor roşu pentru invitaţii de seamă ai fiicei primarului.

O parte din terenul de fotbal a fost folosit ca parcare pentru mașinile invitaților, iar vestiarul în care se schimbă fotbaliștii a fost folosit de către domnișoarele care au vrut să își schimbe ținuta.

Primarul spune că a plătit 5000 de lei pentru închirierea stadionului şi că nu a făcut nimic ilegal.

„Nu e nuntă cu tam-tam, nu e cu fițe, nu e cu nimic, haideți …. E o nuntă pe stadion! E pe stadion, e totul privat, e legal, de ce ați mai venit?”, i-a întrebat primarul din Târgu Cărbunești, Mihai Mazilu, pe jurnaliști.

Având în vedere mărimea și valoarea primarului Cărbuneștiului, e frumos ce face”, spune Iuliu Călina, viceprimarul din Târgu Cărbunești.

„Există contract între cine și cine? Primar, persoană fizică, și...?” au vrut să știe jurnaliștii. „Baza sportivă, Asociația Sportivă Târgu Cărbunești”, a precizat viceprimarul.

Stadionul este administrat de Primărie, prin intermediul clubului de fotbal.

Mihai Prunariu, președintele Asociației Județene de Fotbal, explică: „Au făcut solicitare către noi cu trei săptămâni înainte, conform regulamentului, să schimbe ora de disputare (...) au făcut solicitarea să joace la Stoina, ambele echipe au fost de acord”.

Apropiaţii primarului spun că edilul nu ar fi avut altă variantă pentru nunta fiicei. În oraşul Târgu Cărbuneşti nu există spaţii pentru astfel de evenimente, iar cele mai apropiate sunt în Târgu Jiu, la 20 de kilometri distanţă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri