Mesaj emoţionant transmis de soţia minerului care a fost înmormântat de ziua lui - 8 octombrie

Data actualizării: Data publicării:
miner mort

Soţia unuia dintre minerii care şi-a pierdut viaţa în accidentul de la Mina Lupeni a transmis un mesaj emoţionant pe Facebook, duminică, în ziua în care soţul ei ar fi împlinit 40 de ani şi a fost înmormântat.

Ionela Codlean, soţia minerului Iuliu Lucian Codlean, cel care a fost scos din subteran decedat, după 12 ore de căutări, a transmis un mesaj emoţionant pe Facebook.

„8 OCTOMBRIE. O zi pe care o aşteptam cu atâta bucurie an de an. Astăzi, soţul meu şi-ar fi sărbătorit ziua de naştere. Eu îl sărbătoresc oricum pentru că ştiu că e cel mai iubit soţ şi tată dintre pământeni şi acum este cel mai divinizat soţ şi tată dintre îngeri !!! Tu eşti acolo, noi aici, dar de fapt puntea gândurilor şi iubirii noastre ne apropie atât de mult !!! La mulţi ani şi să fii zâmbitor cum ai fost întotdeauna. Te iubim. Soţia cu copii Diana şi Seby”, a scris Ionela Codlea.

Iuliu Lucian Codlean a fost înmormântat, duminică, în ziua în care ar fi trebuit să împlinească 40 de ani, în cimitirul din Lupeni.

Accidentul de la Mina Lupeni s-a soldat cu două decese şi un rănit. Bărbatul rănit se află internat la Spitalul din Petroşani unde primeşte îngrijire medicală şi psihologică.

Cel de-al doilea miner care şi-a pierdut viaţa în accidentul de la Lupeni, Ioan Florin Suciu, va fi înmormântat marţi. El a murit vineri seară la Spitalul Floreasca din Bucureşti, unde fusese dus în stare foarte gravă. Duminica viitoare, el ar fi împlinit 44 de ani.

Accidentul de la Mina Lupeni s-a produs joi după-amiază, când tavanul unei galerii s-a surpat pe o lungime de aproximativ 16 metri. În subteran, la peste 400 de metri adâncime, se aflau 11 mineri, opt dintre ei reuşind dă se salveze. Inspectoratul Teritorial de Muncă a deschis o anchetă în acest caz, iar Parchetul Judecătoriei Petroşani a întocmit un dosar de cercetare. De asemenea, Ministerul Energiei face verificări în acest caz, pentru a stabili cum a fost posibilă prăbuşirea tavanului galeriei.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri