Mese calde oferite gratuit copiilor defavorizați

Data publicării:
DSC 3356

Foto: Crucea Roșie

Câte 60 de copii nevoiași din comunitățile Negrești (Vaslui), Belin și Comana (Covasna), municipiul Tulcea, Jidoștița (Mehedinți) vor primi o masă caldă chiar în incinta școlii, se arată în comunicatul emis de Crucea Roșie. Alimentele sunt furnizate de  firme de catering de la nivel local, iar voluntarii filialelor de Cruce Roșie vor asigura servirea mesei.

Condiția pe care acești copii trebuie să o îndeplinească pentru a fi incluși în program este să să frecventeze școala, să nu acumuleze absențe nemotivate și să aibă o situație școlară bună sau să manifeste interes pentru îmbunătățirea acesteia,

“Este al doilea proiect pe care Crucea Roșie Română îl lansează, anul acesta, pentru a veni în sprijinul copiilor proveniți din familii nevoiașe și implicit pentru prevenirea abandonului școlar. Considerăm că educația copiilor trebuie să fie o prioritate și vom încerca prin proiectele și programele noastre să venim în sprijinul a cât mai multor familii sărace. Ne dorim să susținem continuarea acestui proiect și chiar extinderea lui în cât mai multe zone prin fondurile colectate în cadrul campaniei 2%”, a declarat Ioan Silviu Lefter, director general al Societății Naționale de Cruce Roșie din România.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri