METEO. Vreme frumoasă, dar răcoroasă

Data publicării:
toamna getty

Astăzi vremea va fi răcoroasă în regiunile vestice şi nordice, dar normală termic în rest. La nivelul întregii ţări se vor atinge valori maxime de temperatură între 18 grade în Maramureş şi estul Transilvaniei şi 27 de grade în sud. Ploi vor apărea doar izolat în nord, în sud-est, dar şi la munte, unde la altitudini mari vântul va fi alert.

De mâine atmosfera se schimbă. Aversele vor cuprinde treptat toată ţara, începând din sud-vest. Local se vor aduna cantităţi importante de apă, iar vântul va prinde putere mai ales în sud, în est şi la munte. Vor scădea şi temperaturile, iar cel mai frig va fi vineri, atunci când maximele termice se vor situa, în general, între 14 şi 24 de grade. În weekend vremea se îndreaptă.

Locuitorii Capitalei vor avea parte de o vreme agreabilă. Norii vor fi rari, în timp ce vântul va adia uşor. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar presiunea atmosferică va creşte foarte uşor.

Vremea frumoasă va ţine până mâine seară, în Bucureşti, iar temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 24 de grade. Joi noaptea şi vineri va ploua, va bate vântul, iar temperaturile nu vor mai trece de 20...21 de grade. De sâmbătă condiţiile de ploaie se reduc, iar temperatura mai câştigă câteva grade.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri