Miercuri, vreme frumoasă și temperaturi ridicate

Data publicării:
padure copaci soare vreme meteo-Mediafax Foto-Thomas Dan

Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 grade în depresiunile intramontane şi 20 de grade pe litoral. În zonele joase din vestul şi centrul ţării vor fi condiţii de ceaţă. În Bucureşti cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi de 14-16 grade.

Miercuri vremea se va menţine caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în zona de munte şi în nord-vestul şi vestul ţării, unde izolat, mai ales după-amiaza şi la începutul nopţii, vor fi ploi slabe, posibil însoţite de descărcări electrice. 

Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 de grade în depresiuni şi în Dealurile de Vest şi 31 de grade în sud-est, iar cele minime se vor situa între 8 grade în estul Transilvaniei şi 20 de grade pe litoral. În zonele joase din vestul şi centrul teritoriului vor fi condiţii de ceaţă.

În Bucureşti vremea se va menţine frumoasă şi mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 29-30 de grade, iar cea minimă de 14-16 grade.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri