Moş Crăciun cu epoleţi

Data publicării:
COL

Fostul colonel care îşi conducea cu asprime soldaţii joacă acum, pentru zeci de copii, rolul moşului veşnic vesel, care aduce cadouri.

Mă bucur teribil să întâlnesc copii care cred în existența lui Moș Crăciun din tot sufletul și atunci când intru în contact cu ei parcă întineresc și mă întorc cu gândul la anii copilăriei mele, nu foarte fericită”, a spus Constantin Nisulescu.

În fiecare an, în zilele de dinaintea Crăciunului, telefonul colonelui pensionar sună din ce în ce mai des. Părinţii află unii de la alţii despre el şi tot mai mulţi îi cer să îmbrace costumul lui Moş Crăciun. Înainte de a-i întâlni pe copii, vorbeşte mereu cu părinţii, ca să afle cât mai multe despre ei. Iar apoi, spectacolul poate începe.

Este al treilea an când moşul vine la famila Ciulcu şi este întâmpinat cu un program special. „Nu este de aici din Craiova, din România, sigur a venit cu renii din Laponia. Sigur... sigur! Atât de bine a intrat în pielea personajului....Fetița mea este puțin mai emotivă și și-a deschis și inima și a putut să spună și poezii... este nemaipomenit”, a spus Lucian Ciulcu, tatal copiilor. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri