Nicuşor Dan, despre târgurile de Crăciun şi Paşte din București: Puţin probabil să alocăm bani din partea Primăriei

Data publicării:
Târg de Crăciun în București
Târg de Crăciun în București. Foto: INQUAM Photos / Octav Ganea

Nicuşor Dan a declarat că este puţin probabil ca Primăria Capitalei să mai aloce bani pentru târgurile de Crăciun sau de Paşti. Situaţia economică este dificilă, iar banii trebuie direcţionaţi către urgenţe, a motivat primarul ales al Capitalei.

„Dacă ai doi copii la şcoală şi nu-ţi ajung banii, nu te duci în vacanţă în Dubai. Cam asta e ce trebuie să facem. Suntem într-o situaţie economică dificilă şi trebuie să direcţionăm banii acolo unde sunt urgenţele”, a răspuns Nicușor Dan miercuri, întrebat dacă se vor organiza târguri de Crăciun și de Paşte.

Nicuşor Dan a adăugat că printre urgenţele Capitalei se află poluarea, termoficarea şi a arătat că este posibil să existe târguri private.

„E posibil să avem târguri private. Dar să alocăm bani din partea Primăriei pentru astfel de evenimente, foarte puţin probabil. (...) Trebuie să ducem banii către chestiuni esenţiale”, a precizat el. 

Citește și: Nicuşor Dan, despre apa caldă și căldură la iarnă: O să fie sute de avarii. Trebuie să facem un management de avarie

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri