Noi detalii despre starea de sănătate a polițistului lovit cu sabia în cap

Data actualizării: Data publicării:
Sfichi Dan Ciprian_fb (3)
Foto: Facebook

Poliţistul rănit cu sabia în timpul unor percheziţii la Rădăuţi, judeţul Suceava, a depăşit noaptea cu bine. Mai mulţi colegi au donat deja sânge, iar alţii sunt pregătiţi să doneze în cursul zilei de miercuri. Medicii sunt în continuare „extrem de rezervați” privind starea de sănătate a acestuia.

Poliţia Română a anunțat, miercuri dimineaţă, pe pagina oficială de Facebook, că agentul şef adjunct de poliţie Sfichi Dan Ciprian a depăşit noaptea cu bine. 

„Ciprian a depăşit noaptea cu bine. O parte dintre colegii noştri au donat deja sânge, pentru a fi în rezerva spitalului, pentru orice eventualitate, iar alţii vor merge în această dimineaţă către centrele specializate. Mulţumim tuturor pentru gândurile bune adresate lui Ciprian”, este mesajul Poliţiei Române. 

„Pacientul a petrecut noaptea la Terapie Intensivă. Este intubat, ventilat, pe suport volemic. Este în stare gravă în continuare din cauza severității lezionare și posibilelor complicații”, a declarat Tudor Ciuhodaru, medic la Spitalul de Neurochirurgie ''Nicolae Oblu'' din Iași.

Oficiali din Poliție au anunțat că unii dintre colegii polițistului rănit au donat sânge pentru acesta, acțiuni similare continuând miercuri dimineață.

El a fost operat marți după-amiază de o echipă de zece medici. Potrivit acestora, poliţistul a suferit multiple traumatisme severe. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Agentul de poliţie a fost rănit, marţi dimineaţă, în timpul unor percheziţii pe care Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava le-a făcut la mai multe locaţii aparţinând unei grupări suspectate de droguri de risc şi mare risc. 

Oficialii Poliţiei Române au anunţat că bărbatul a fost rănit cu o sabie, în timpul misiunii, iar leziunile la cap sunt extrem de grave întrucât nu purta cască de protecţie, deşi o avea în dotare. 

Cel care l-a rănit a fost reţinut şi este recidivist, fiind arestat, în 2016, pentru trafic de droguri, Ulterior, a fost plasat sub control judiciar, până în octombrie 2017. 

Sursa: News.ro, Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri