„O cană de fericire” pentru copii cu dizabilităţi. Prezentatoarele Digi24 Oradea au vândut băuturi calde în scop caritabil

Data publicării:
fericire cana

Din căsuţa din lemn, vedetele Digi24 Oradea au dat vin fiert, ceai, gustări tradiţionale, dar şi diverse obiecte pe care oradenii le vor dărui de sărbători celor dragi.

„E o mare bucurie să poţi să faci un dar unui necunoscut în luna decembrie. Știm că banii vor ajunge într-un loc în care este nevoie de ei”, spune Ana Maria Georgescu, prezentatoare Digi24 Oradea.

Orădenii au auzit de campanie şi în anii trecuţi, iar acum au venit special să cumpere "o cană de fericire".

„E o ocazie foarte bună să faci un gest nobil de sărbători. Vânzările au mers foarte bine am reuşit să vindem în jur de 200 de căni cu vin, cu ceai cald şi cu ciocolată caldă. Nu ne-am aşteptat să fie atâta lume şi mă bucur tare mult că am putut să dăm o mână de ajutor”, spune Yvette Mîrza, prezentatoare Digi24 Oradea.

O mână de ajutor a venit şi din mediul virtual. „Am hotărât să îi ajutăm cu promovarea pe toate mediile social-media, pe Instagram, pe Twitter, pe Facebook. Ca să ajungă mesajul la cât mai multă lume și să ajungă să bea o cană de vin fiert, de ciocolată caldă sau de ceai”, explică bloggerul Bogdan Bocşe.

Cei care au vizitat căbănuţa de binefacere s-au bucurat că în prag de sărbători îi pot ajuta pe semenii lor puşi la grea încercare.

Toţi banii adunaţi vor ajunge la copii cu dizabilităţi. Organizatorii şi-au propus să strângă 20.000 lei pentru echiparea unei săli de terapie.

„Anul acesta am început o colaborare cu Centrul pentru Educaţie Incluzivă Nr.1 Oradea. Practic, noi dorim să ajutăm la echiparea unei camere senzoriale care va ajuta la dezvoltarea unor copii care suferă de diverse dizabilităţi”, a declarat Ligia Oală, coordonatorul proiect.

Proiectul este la a şasea ediţie. Până pe 22 decembrie, orădenii pot trece pe la căsuţa caritabilă, astfel încât să le ofere copiilor cu dizabilităţi şansa de a găsi în seara de Ajun un cadou sub brad.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri