O mamă care şi-a părăsit fetiţa bolnavă de leucemie la spital, dată dispărută

Data publicării:
mama fetita disparuta 2

Căutări disperate au loc de la sfârşitul săptămânii trecute, mai ales că femeia a lăsat un bilet de adio şi şi-a sunat, la un moment dat, familia, sugerând că ar fi avut de gând să îşi pună capăt zilelor. Rudele au fost audiate de poliţişti, la fel şi mai mulţi medici din spital, care au cunoscut-o pe mamă.

În urmă cu puţin timp, căutările au fost sistate, dar vor fi reluate, miercuri, la prima oră. Femeia divorţase anul trecut, iar fetiţa rămăsese în grija ei.

De cinci zile, fiecare colţisor din judeţul Cluj este răscolit de oamenii legii. Poliţiştii au bătut chiar şi la uşile mănăstirilor, în speranţa că femeia s-ar fi putut refugia într-un astfel de lăcaş. Săptămâna trecută, şi-a dus la spital fetiţa grav bolnavă, diagnosticată cu leucemie acută în decembrie. Imediat după internarea la Oncologie Pediatrică, starea fetiţei s-a înrăutăţit: a intrat în comă. Iar mama ei, de 38 de ani, a dispărut fără urmă. Familia se teme că femeia a fost copleşită de situaţie şi şi-ar fi pus capăt zilelor, mai ales că, în rucsacul copilului, poliţiştii au găsit un bilet de adio.

Medicii spun, totuşi, că mama nu ar fi arătat niciun semn că ar avea nevoie de ajutor psihologic. Motiv pentru care niciun specialist nu a stat de vorbă cu ea.

Deosebit de alți părinți care trec prin aceste situații extrem de dificile nu au observat medicii, pentru că altfel, ar fi solicitat consultul psihologic. Este normal ca într-o astfel de situație părinții să fie disperați să aibă accese de plâns”, a spus Călin Lazăr, director medical la Spitalul Județean de Urgență Cluj.

Luni seară, la ora 21.30, copilul nu a mai răspuns tratamentelor și a pierdut lupta cu teribila maladie.

Fetița a fost transferată din secția de oncopediatrie în secția de Terapie Intensivă în urmă cu o săptămână, dar cu toate cele trei - patru cure de antibiotice nu a reușit să depășească acest obstacol şi starea s-a agravat progresiv”, a mai spus Călin Lazăr.

Mama ei are 38 de ani, înălţimea de 1,60-1,70 m, păr negru lung până la umeri. Ultima oară a fost văzută purtând o geacă de fâş de culoare neagră, pantaloni de culoare neagră cu dungi roşii și pantofi sport de culoare albă. Cei care o recunosc sau pot oferi orice fel de informații sunt rugați să sune la 112.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Te-ar putea interesa și:
fetite
Casa groazei. Fetițe ţinute de mamă în condiţii greu de imaginat
mama cautata 1
Mama căutată la Cluj a apărut. Fetița ei a decedat între timp
Partenerii noștri