O nouă avarie la conductele RADET

Data publicării:
radet foto facebook radet

Actualizare 16:05 - Răzvan Sava, primarul interimar al Capitalei a fost astăzi în vizită la locul avariei, în zona Militari. El a declarat că se doreşte remedierea până la miezul nopţii şi că a cerut suplimentarea numărului de oameni.

A mai adăugat că motivul acestei avarii este sistemul vechi de ţevi care nu a mai fost înlocuit de mult timp. Acest lucru s-a întâmplat pentru că nu au fost alocaţi bani în acest sens. Soluţia ar fi o investiţie în reţeaua primară. Se încearcă astfel accesarea a 178 de milioane de euro, fonduri europene.

Sunt afectate blocurile din zona dinspre Vasile Milea spre Bulevardul Uverturii. 

 „A apărut o avarie a RADET în cursul dimineții, în zona Militari. Sunt afectate 110 blocuri", a spus Ichim, într-o conferință de presă.

Ichim a subliniat că se intervine pentru remedierea avariei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Capitalei, astfel de avarii sunt cauzate de rețeaua veche.

Este o rețea care este veche și din cauza aceasta apar aceste situații neprevăzute. În cursul zilei de azi (n.r. vineri) va fi remediată avaria, a apărut în cursul dimineții", a adăugat reprezentantul municipalității.

Deși pe site-ul RADET scrie că avaria va fi remediată abia mâine dimineață, reprezentanții companiei au precizat că vor încerca să rezolve situația din această seară. 

Citiți și:

Mai multe zone din Drumul Taberei și Militari, fără căldură și apă caldă de două zile. Reacția RADET

În frig, la început de an. Avarie RADET în Drumul Taberei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri