O nouă zi cu intervenţii la limită pe litoral. O femeie a fost salvată la Jupiter

Data publicării:
steag

O nouă zi cu intervenţii la limită pe litoral. O femeie a fost scoasă din mare de salvamari, în Jupiter, după ce curenţii şi valurile au dus-o spre stabilopozi. În tot sudul litoralului este arborat steagul roşu, dar mulţi turişti ignoră interdicţia.

În aceast dimineaţă, o femeie a ignorat în steagul roşu şi a intrat în mare. Curenţii extrem de puternici şi au dus-o rapid în larg. A fost salvată de salvamari şi de turiştii care se aflau pe plajă.

În imagini se vede cum salvamarii se străduiesc din răsputeri să o ţină pe femeie pe plută. După câteva minute, turiştii de pe dig o preiau în siguranţă.

Situaţii asemănătoare şi în Eforie Nord: oameni care ignoră pericolul de moarte şi interdicţia. În doar 30 de minute, salvamarul a înroşit fluierul.

Marea este foarte agitată, valurile sunt mari, curenţii puternici. Este a doua zi în care este arborat steagul roşu şI turiştii ignoră avertismentele salvamarilor, marea este plină de oameni.

Turiştii văd steagul roşu arborat, dar asta nu îi împiedică să facă Baie în mare.

Lucian, salvamar: Că ce e treaba mea? E viaţa lui, face ce vrea, care nu înţeleg, nu înţeleg. Aşteaptă să plecăm noi, să se ducă în larg, în valuri.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri