Oferta Digi Mobil de sărbători

Data actualizării: Data publicării:
punct digi

Oferta de sărbători a Digi Mobil aduce reduceri de până la 350 de lei la smartphone-uri și discount-uri de 50% la plata abonamentului, timp de 12 luni.

punct digi

Noua ofertă de sărbători a Digi Mobil oferă reduceri de până la 350 de lei la achiziția oricărui smartphone din oferta Digi Mobil sau la alegere, discount de 50% din tariful lunar al abonamentului, pe o perioadă de 12 luni. Promoția se adresează clienților noi care contractează până la 31 decembrie 2016 servicii fixe și mobile din portofoliul Digi.

Orice client care alege pachetul Optim Nelimitat primește o reducere de 50 de lei, iar dacă își portează numărul de abonament în rețeaua Digi Mobil, se adaugă suma cadou de 100 de lei, promoțională pentru portare. Utilizatorii care vin în rețeaua la Digi Mobil cu numărul de cartelă din altă rețea primesc 50 de lei.

Abonamentul Optim Nelimitat include minute nelimitate în rețeaua Digi (fix-mobil), dar şi în alte reţele naționale și internaționale (fix-mobil) și trafic lunar de date mobile de până la 10 GB în reţeaua 3G şi de până la 50 GB în reţeaua 4G.

Clienții își pot suplimenta valoarea cadoului până la 350 de lei dacă optează și pentru alte servicii din portofoliul Digi:

Sumele cadou pot fi folosite cumulat ca avans sau ca discount la plata integrală pentru achiziționarea oricărui smartphone din oferta Digi Mobil.

În cazul în care își doresc o reducere la plata abonamentului lunar, clienții pot opta pentru discount de 50% din prețul acestuia, timp de 12 luni, dacă își portează numărul de abonament la Digi Mobil.

Utilizatorii care își portează numărul de cartelă din altă rețea la Digi Mobil, beneficiază de 50% reducere la plata abonamentului, pe o perioadă de 6 luni.

Serviciile pot fi contractate în toate magazinele Digi și în punctele de prezență RCS & RDS din toată țara sau prin intermendiul reprezentanților companiei care vizitează clienții la domiciliu în perioada campaniei de sărbători.

Detalii despre oferta promoțională sunt disponibile aici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri