Olguţa Vasilescu, atenţionată că Iohannis nu agreează forma Legii salarizării: Ghinion!

Data publicării:
olguta vasilescu FB

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a avut luni, la Parlament, o reacţie scurtă asupra faptului că preşedintele Klaus Iohannis nu este mulţumit de actuala formă a Legii salarizării, spunând doar „ghinion”.

La remarca presei care i-a spus că şeful statului nu agreează actuala formă a Legii salarizării, Olguţa Vasilescu a replicat: ”Ghinion!”.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, săptămâna trecută, la Braşov, referitor la protestele anunţate de către sindicaliştii din administraţia publică, nemulţumiţi de proiectul Legii salarizării, că acesta necesită încă nişte îmbunătăţiri şi că nu poate fi lăsată salarizarea oamenilor, în special a celor din administraţia publică locală, "aşa, undeva în aer".

"Abordarea pe care am văzut-o în Parlament cred că necesită încă nişte îmbunătăţiri. Nu poţi să laşi salarizarea oamenilor, în special a celor din administraţia publică locală, aşa, undeva în aer E Vorba de funcţia publică ce trebuie tratată sustenabil, serios, la nivel naţional, şi aici sindicaliştii au dreptate dacă sunt îngrijoraţi. Eu cred că se va înţelege această îngrijorare şi se va corecta proiectul legii salarizării, altfel nu poate avea prea multă valoare pentru administraţia publică locală", a declarat preşedintele Iohannis.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri