(P) 180 de companii participă la Angajatori de TOP. 3 noi ediții ale celui mai mare târg de joburi

Data publicării:
angajatori de top

Toamna aceasta, cel mai mare târg de carieră din România, Angajatori de TOP revine cu trei ediții în Timișoara, București și online, la nivel național: Angajatori de TOP Timişoara: 13-14 octombrie, Centrul Regional de Afaceri Timișoara, Angajatori de TOP Bucureşti: 20-21 octombrie, Sala Palatului, Angajatori de TOP Virtual: 30 octombrie – 12 noiembrie, pe www.hipo.ro.

În ultimii doi ani, piața forței de muncă este în continuă creștere, procentul angajatorilor care anunță planuri masive de recrutare a atins pragul de 84%, o crește cu peste zece procente comparativ cu 2016, conform studiului Piața forței de muncă în 2017 realizat de portalul de carieră Hipo.ro. Anul 2017 este probabil cel mai optimist an de până acum în ceea ce privește piața forței de muncă, iar târgul de carieră Angajatori de TOP vine să confirme acest lucru prin numărul de angajatori prezenți în cadrul celor trei ediții.

Organizat de Catalyst Solutions de două ori pe an, primăvara și toamna, evenimentul Angajatori de TOP este definit de 11 ani de tradiție, fiind cel mai mare târg de joburi din România. În cadrul Angajatori de TOP participă peste 180 de companii, iar peste 30 000 de candidați în căutarea unui loc de muncă sunt prezenți în fiecare an la edițiile din Timișoara și București. Evenimentul conține și o serie de sesiuni de dezvoltare profesională și personală, având loc peste 60 de conferințe și workshop-uri, susținute de peste 100 de manageri și specialiști.

În această toamnă remarcăm o intensificare a nevoilor de recrutare, atât pentru recrutarea de profesioniști cu experiența (mid și senior level), pentru poziții entry-level, dar și pentru programele de internship și trainee pe care companiile le au deschise în următoarea perioadă. Ce observăm specific pentru această toamnă este dificultatea pe care companiile o întampină în a-și acoperi nevoile de recrutare. Dacă facem o comparație cu anii de dinainte de criza economică, observăm că recrutarea este mult mai dificilă acum decât în 2008”, a declarat Dragoș Gheban, Managing Partner, Catalyst Solutions, companie care organizează Angajatori de TOP.

Angajatori de TOP Timişoara: 13-14 octombrie, Centrul Regional de Afaceri Timișoara

Angajatori de TOP Timişoara reuneşte în această toamnă peste 80 de companii şi 3000 de oportunităţi de carieră. În mod tradiţional, toamna este perioada în care angajatorii sunt foarte activi, aspect confirmat şi de numărul mare al oportunităţilor de carieră oferite la Angajatori de TOP. În comparaţie cu ediţiile anterioare, remarcăm o evoluţie a numărului de poziţii deschise. Cele 3000 de oportunităţi de carieră sunt adresate atât candidaţilor cu experienţă, celor cu un nivel mediu de experienţă, cât şi studenţilor şi absolvenţilor. 20% dintre joburi sunt adresate candidaţilor cu peste 3 ani experienţă, 37% persoanelor cu 1-3 ani experienţă, 32% sunt joburi pentru candidaţii entry-level, iar 12% sunt poziţii în cadrul programelor de internship.

Angajatori de TOP Timişoara oferă candidaţilor posibilitatea să aplice la o diversitate de oportunităţi de carieră, companiile prezente având joburi deschise pentru aproape toate specializările şi nivelurile de experienţă. Joburile deschise de companii sunt în departamente precum: IT, Telecom, Inginerie, Achiziţii-Logistică-Aprovizionare, Controlul calităţii, Design, Juridic, Marketing, PR, Comunicare, Resurse umane şi Vânzări.

Nume mari de companii vor fi prezente în cadrul ediţiei Angajatori de TOP Timişoara. O parte dintre companiile care pot fi întâlnite pe 13-14 octombrie la C.R.A.F.T sunt: ATOSS Software, Auchan Romania, BeeSpeed, Bosch Service Solutions, Continental, Convergys, DEUTSCHE TELEKOM SERVICES EUROPE – ROMANIA, Draxlmaier Group, Elektrobit Automotive Romania, Flex, HELLA, HELPLINE, Kimball Electronics Romania, Lidl România, McDonald`s in Romania, Microsoft, Nestle, Nokia, Plexus, Valeo Lighting Injection, Vodafone Romania, WALTER GROUP Austria, Wipro's automotive Center of Excellence, Yazaki Component Technology, ZTE Services Romania.

Cei care sunt în căutarea unui job se pot înscrie gratuit pe https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/timisoara, și ulterior pot participa la eveniment în baza CV-ului tip Barcode.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri