(P) Nume mari de companii şi 3000 de oportunităţi de carieră la Angajatori de TOP Timișoara

Data publicării:
vizual Timisoara

Cel mai mare târg de carieră din România, Angajatori de TOP revine în Timișoara pe 13-14 octombrie.

Evenimentul reuneste peste 80 de companii şi 3000 de oportunităţi de carieră. În mod tradiţional, toamna este perioada în care angajatorii sunt foarte activi, aspect confirmat şi de numărul mare al oportunităţilor de carieră oferite la Angajatori de TOP. În comparaţie cu ediţiile anterioare, remarcăm o evoluţie a numărului de poziţii deschise. Cele 3000 de oportunităţi de carieră sunt adresate atât candidaţilor cu experienţă, celor cu un nivel mediu de experienţă, cât şi studenţilor şi absolvenţilor. 20% dintre joburi sunt adresate candidaţilor cu peste 3 ani experienţă, 37% persoanelor cu 1-3 ani experienţă, 32% sunt joburi pentru candidaţii entry-level, iar 12% sunt poziţii în cadrul programelor de internship.

Angajatori de TOP Timișoara oferă candidaților posibilitatea să aplice la o diversitate de oportunități de carieră, companiile prezente având joburi deschise pentru aproape toate specializările și nivelurile de experiență. Joburile deschise de companii sunt în departamente precum:

  • IT&C

  • Inginerie

  • Vânzări

  • Marketing

  • Achiziții-Logistică-Aprovizionare

  • Controlul călitații

  • Design

  • Juridic

  • PR

  • Comunicare

  • Resurse umane 

O parte dintre companiile care pot fi întâlnite pe 13-14 octombrie la C.R.A.F.T sunt: ATOSS Software, Auchan Romania, BeeSpeed, Bosch Service Solutions, Continental, Convergys, DEUTSCHE TELEKOM SERVICES EUROPE – ROMANIA, Draxlmaier Group, Elektrobit Automotive Romania, Flex, HELLA, HELPLINE, Kimball Electronics Romania, Lidl România, McDonald`s in Romania, Microsoft, Nestle, Nokia, Plexus, Valeo Lighting Injection, Vodafone Romania, WALTER GROUP Austria, Wipro's automotive Center of Excellence, Yazaki Component Technology, ZTE Services Romania.

Cei care sunt în căutarea unui job se pot înscrie gratuit pe https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/timisoara, și ulterior pot participa la eveniment în baza CV-ului tip Barcode.

Pentru pasionații de IT, evenimentul din Timișoara aduce un concept TechTalks extins, unde candidații pot alege conferința internatională care va aborda teme precum: IoT, AI, Robotică etc. Pe lângă aceasta, în cadrul TechLab-urilor se va discuta despre ultimele studii de caz ale celor mai mari jucători din industria IT&C făcând referire la arii precum: Software Development, Telecomunicații, Embedded Software, IT Support sau Consultanța în IT. Continuând tradiția din primăvară, toamna aceasta la TechTalks, pe lângă, Innovation Corner (zona de gadget-uri – drone, robotei, imprimante 3D) am creat și zona de Networking, locul unde candidații pot face schimb de idei și vor putea împărtăși păreri despre noutățile din industrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri