PASTILA DE CULTURĂ. Street Delivery 2017, Bucharest Craft Beer Festival şi „Seri ca-n filme pe Promenada“, weekendul acesta, la Bucureşti

Data publicării:
Pastila de cultura 080617 _2

Street Delivery 2017 

Cea de-a 12-a ediţie a Festivalului Street Delivery se desfăşoară pe strada Pictor Arthur Verona din Bucureşti, care devine un spaţiu dedicat pietonilor şi creaţiei. Din program nu vor lipsi nici concertele, foarte numeroase şi anul acesta.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Spre deosebire de edițiile anterioare, Street Delivery 2017 se desfășoară succesiv în cele șase orașe participante, pe parcursul a trei săptămâni din iunie: București: 9-11 iunie | Timișoara: 16-18 iunie | Iași: 16-18 iunie | Cluj-Napoca: 17-18 iunie | Baia-Mare: 23-25 iunie | Bacău: 23-25 iunie. Street Delivery este un eveniment-manifest pentru recuperarea spațiului public, inițiat în anul 2006.

Bucharest Craft Beer Festival

Cea de-a doua ediţie a festivalului Bucharest Craft Beer Festival se desfăşoară între 9 şi 11 iunie, la Bucureşti. Participanţii se pot bucura de zeci de sortimente de bere, unele deja cunoscute, altele noi și neașteptate, diverse tipuri de cidru și mâncăruri deosebite, târg de viniluri, concerte şi multe alte suprize.

ProFM On Top, cu Andra şi invitaţii săi

Andra, Ami, Lidia Buble şi Adi Sână cântă săptămâna viitoare pe Casa Poporului. 300 de ascultători ProFM vor vedea lumea de sus, alături de artiştii lor preferaţi. ProFM On Top este singurul concert de pe Casa Poporului! Un eveniment fenomen, realizat cu sprijinul Camerei Deputatilor, care a urcat cei mai iubiţi artişti din România pe acoperişul Palatului Parlamentului, pentru prima dată în istoria clădirii.

Seri ca-n filme pe Promenada

Până la sfârşitul verii, canalul de film al trustului Digi a pregătit o listă cu titluri de succes, care vor fi proiectate pe terasa de la Promenada. Seară de seară, cinefilii vor avea acces gratuit pe terasă, unde vor putea urmări filme de acţiune, comedie, dramă şi alte genuri. Proiecţiile se vor desfăşura timp de trei luni, în fiecare seară, începând cu ora 21.00, mai puţin joia. Lista proiecţiilor poate fi găsită pe site-ul Digi Film.

Filmul „The Mummy“, cu Tom Cruise, în cinematografe

Tyler Colt, protagonistul filmului, este un membru al trupelor speciale ce are misiunea de a eliminia un grup terorist ascuns într-un buncăr din deşertul irakian. Forţe misterioase îi controlează pe militari, iar Tyler este singurul care supravieţuieşte. Filmul regizat de Alex Kurtzman a ajuns în România.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri