Patru copii de 12 şi 13 ani au furat o maşină

Data actualizării: Data publicării:
politia

Patru copii în vârstă de 12 şi 13 ani, din oraşul vasluian Murgeni, sunt cercetaţi penal de către poliţişti pentru furt şi conducere fără permis după ce au sustras o maşină şi au mers cu aceasta mai mulţi kilometri, până când cel de la volan a scăpat autoturismul de sub control şi s-a oprit în mijlocul drumului, scrie News.ro.

politia

Cei patru băieţi au furat maşina de pe o stradă din centrul oraşului Murgeniului, profitând de faptul că proprietarul a lăsat cheia în contact, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui.

Ulterior, copiii s-au urcat în autoturism şi au plecat spre o suburbie a oraşului, parcurgând peste şapte kilometri, până în localitatea Sărăţeni.

Acolo, băiatul care conducea a pierdut controlul volanului, maşina a derapat şi s-a oprit perpendicular pe axul drumului, fără ca vreunul dintre copii să fie rănit.

„În urma sesizării făcute de către proprietarul maşinii, un bărbat de 56 de ani din Murgeni, cei patru minori au fost identificaţi de către poliţişti la scurt timp de la comiterea faptei”, a declarat, vineri, responsabilul cu mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal şi îi cercetează pe cei patru copii pentru furt în scop de folosinţă şi conducere fără permis a unui autovehicul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri