Planul bine pus la punct prin care o româncă voia să-și vândă bebelușul în Spania

Data publicării:
mana bebelus2

Poliția din Spania a arestat o femeie cu cetățenie română, în vârstă de 32 de ani, care se pregătea să-i vândă surorii sale copilul nou-născut, cu 5.000 de euro.

Polițiștii au descoperit o adevărată telenovelă în spatele afacerii. Cumpărătoarea, o femeie ce nu putea avea copii, ar fi pus la cale o amplă operațiune de inducere în eroare a autorităților, relatează corespondentul Digi24 în Spania, Ciprian Bălțoiu.

Planul era ca sora ei să conceapă un copil în urma unei relații sexuale consimțite cu soțul ei. Astfel, cei doi cumnați au conceput un copil. De-a lungul celor nouă luni, femeia gravidă prezenta la fiecare control medical actele surorii sale, bazându-se pe asemănarea dintre cele două.

Totul părea să funcționeze perfect până când, în urma unui apel anonim, poliția a aflat că urma să fie încheiată tranzacția între cele două cupluri pentru 5.000 de euro.

Proaspăta mamă, sora acesteia și cei doi soți au fost arestați, iar copilul a fost încredințat serviciilor sociale din provincia Castilia Y Leon.

Cei patru vor fi acuzați de trafic de ființe umane și pot primi până la 10 ani de închisoare.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri