PLOIEȘTI. O femeie și-a fracturat coloana după ce a căzut într-o groapă nesemnalizată din stația de tramvai

Data publicării:
groapa2

De două săptămâni, în zonă se lucrează la schimbarea şinelor de tramvai, iar muncitorii au făcut mai multe gropi. Una dintre ele, adâncă de aproape 2 metri este chiar în staţie. Nu au semnalizat-o cu un gard, aşa cum ar fi trebuit, ci doar cu o bandă pentru limitarea accesului.

Mi s-a părut că aud autobuzul venind, am întors capul şi în timpul ăla am şi căzut. Deci un pas am apucat să fac. 1 metru 80 era, neîncercuită, nenimic. M-a scos un băiat cu o fată şi după aceea a şi încercuit. Și acum mă văd în groapă”, povestește femeia.

Femeia s-a ales cu coloana vertebrală ruptă şi va trebui să stea nemişcată în spital timp de două luni şi încă pe atât acasă.

S-a internat cu o leziune la nivelul coloanei vertebrale lombare, urmează să fie operată”, afirmă dr. Alexandru Băloi, manager SJU Ploiești.

Părinţii fetei ar vrea să dea în judecată firma care nu a încercuit groapa, dar nu au bani de procese. Au trebuit să împrumute 400 de euro pentru intervenţia chirugicală.

Din păcate nu se poate. Financiar”, spune Constantin Lazăr, tatăl femeii.

Reprezentanţii firmei de construcţii au refuzat să comenteze incidentul.

„Nu pot comenta nimic”, a fost reacția lui Florea Lucian, reprezentantul firmei de construcţii.

Oamenii susţin însă că astfel de pericole sunt la tot pasul în Ploieşti.

„În oraş aşa, cum aţi văzut gropile, că în tot oraşul sunt gropi”, spune o localnică.

Cazul este anchetat acum de Poliţie, care a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală. Firma a fost amendată cu 9.000 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri