Plouă în sala polivalentă din Alexandria, inaugurată de Dragnea şi Shhaideh

Data actualizării: Data publicării:
18519450_1402362836509126_8830581315849098243_n

Lucrările de modernizare la sala polivalentă din Alexandria, judeţul Teleorman, lasă de dorit, potrivit Trnews.ro. Inaugurată cu fast în luna mai, după ce s-au cheltuit 20,5 milioane de lei, sala are acum probleme cu acoperişul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Peste 20 de milioane de lei au costat lucrările de modernizare a sălii polivalente din Alexandria. La nici 3 luni de la inaugurare, au început să apară și primele probleme. După ploaia de acum câteva zile, acoperișul a cedat. Parchetul s-a umflat și va trebui schimbat", scriu jurnaliştii de la Trnews.ro. 

Potrivit publicaţiei, problemele nu s-ar opri aici. "Cu toate că dispune de dotări moderne, lucrarea a fost făcută prost. După fiecare ploaie, acoperișul cedează, iar interiorul se transformă într-un adevărat bazin. Mai mult, cluburile sportive din județ, care se antrenează acolo, se plâng că aerul condiționat nu funcționează, iar în zilele caniculare încăperea se transformă în saună", completează Tenews.ro.

Lucrările de modernizare au costat 20,5 milioane de lei, şi au fost aprobate acum doi ani de Compania Naţională de Investiţii, organism din subordinea Ministerului Dezvoltării. La vremea aceea, ministru de resort era Liviu Dragnea.

În mai 2017, la inaugurarea sălii au participat Liviu Dragnea, vicepremierul Sevil Shhaideh şi secretarul de stat din Ministerul Dezvoltării, Adrian Gâdea. Recent, acesta din urmă, un apropiat al lui Dragnea, a fost pus sub urmărire penală de procurorii DNA.

Articolul integral AICI.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri