Posturi pentru bucătari, lucrători în agricultură şi personal medical, disponibile în ţări din Vest. Salarii de până la 116.000 de euro pe an

Data publicării:
Angajare2

Prin reţeaua europeană pentru ocuparea forţei de muncă, un restaurantcu standard ridicat dintr-un hotel de 4 stele din Norvegia caută doi bucătari calificaţi, cu experienţă relevantă în muncă de cel puţin doi ani şi care să vorbească bine limba engleză.

Angajatorul oferă salarii cuprinse între 2.700 şi 3.060 de euro brut pe lună, în funcţie de calificări şi experienţă. De asemenea, orele suplimentare se vor plăti cu 40 la sută în plus. "Se oferă cazare şi masă gratuite", se mai precizează în anunţul de angajare.

Contractul este cu normă întreagă, valabil până la Crăciun, dar cu posibilitate de prelungire. Angajarea se va face cât mai curând posibil. Cei interesaţi pot trimite scrisoare de intenţie şi CV Europass în limba engleză la adresa de e-mail:helen@jobnorway.no, iar diplomele şi alte documente se vor cere doar în cazul unui interviu.

În Marea Britanie sunt vacante 10 posturi de asistent medical care să lucreze cu persoane suferinde de diferite boli mentale şi să ajute totodată familiile acestora să treacă mai uşor peste această situaţie. "Munca implică ajutarea pacienţilor să treacă peste acestă dizabilitate şi să ducă o viaţă normală. Se solicită experienţă în domeniu între doi şi cinci ani, înregistrare NMC sau să fiţi o persoană eligibilă să obţineţi NMC, diplomă de asistent medical", se arată în anunţ.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri