Prahova: Femeie tâlhărită care nu a făcut plângere, căutată de poliţişti

Data actualizării: Data publicării:
politisti, masina de politie_fb politia romana (1)
Foto: Facebook

Poliţiştii prahoveni caută o femeie care în urmă cu două săptămâni a fost tâlhărită pe o stradă din Ploieşti şi care nu a reclamat acest lucru. Agenţii l-au prins pe atacator şi vor să îi returneze victimei lanţul din aur pe care acesta i l-a furat, scrie News.ro.

politisti, masina de politie_fb politia romana (1)
Foto: Facebook

Poliţiştii din Ploieşti fac un apel public pentru a identifica o femeie care în data de 23 septembrie a fost tâlhărită pe o stradă din cartierul de vest al municipiului Ploieşti şi care nu a reclamat agresiunea.

Poliţia Prahova vrea să-i returneze femeii un lanţ din aur care i-a fost furat în acel moment. 

Anchetatorii au ajuns în această situaţie după ce, în data de 24 septembrie, poliţiştii Secţiei 1 Ploieşti au prins în flagrant un bărbat care tâlhărea o persoană şi care ulterior a fost arestat.

În urma cercetărilor, anchetatorii au descoperit la acesta un lanţ din aur pe care bărbatul l-a furat cu o zi înainte de a fi prins.

Intraţi în posesia bijuteriei, poliţiştii au decis să facă apelul public pentru a o identifica pe victima care nu a reclamat la poliţie agresiunea şi pentru a-i returna acesteia obiectul care i-a fost furat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri