Pericol pe faleza din Constanța

Data actualizării: Data publicării:
balustrada faleza constanta

Balustrada de la marginea promenadei din Constanţa este şubredă pe o distanţă de aproape 100 de metri. Anul trecut, când s-au făcut modernizări, autorităţiile locale nu erau sigure că le aparţine şi această parte.

Apa sărată afectează balustrada de pe promenadă. Pe o lungime de aproape 100 de metri, fierul este ruginit.

Paul Greavu, reporter Digi24: „Balustrada este atât de degradată încât vopseaua se dezlipeşte imediat, iar la orice lovitură barele de metal se mişcă şi reprezintă un pericol pentru cei care ajung aici.”

Autorităţile locale au refăcut anul trecut doar o parte din balustradă.

Liviu Tramudana, purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa: „Era o situaţie incertă. Digul ăla aparţine de APC, balustrada se pare ca ar fi a noastră... De fapt, este a noastră...”

Paul Greavu, reporter Digi24: „Aici este finalul celor 90 de metri de balustradă care nu au fost reparaţi. Din acest punct şi până în capătul falezei, structura a fost reabilită după ce anul trecut o femeie a căzut pe stabilopozi pentru că s-a sprijinit de barele de metal.”

Primăria Constanţa încearcă acum să rezolve problema.

Liviu Tramudana, purtător de cuvânt al Primăriei Constanţa: „Va fi făcută cu bani de la bugetul local şi în sensul ăsta s-a pus şi pe SEAP, pentru reabilitare, montare şi repararea acestui tronson, care într-adevăr, acum e ruginit.”

Anul trecut, lucrările au fost făcute din banii firmei care a reabilitat întreaga faleză.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri