Primăria sectorului 2 colectează sâmbătă gratuit deșeuri de la cetățeni

Data publicării:
deseuri mari

Primăria sectorului 2 colectează gratuit deșeuri de la cetățeni sâmbătă, potrivit unui comunicat al autorității locale.

Sâmbătă, 28 octombrie 2017 (cetățenii n.r.) pot depozita deșeuri voluminoase și DEE-uri în fața imobilelor de domiciliu de unde vor fi ridicate, gratuit, de către SC Supercom SA, între orele 09.00 - 14.00. La solicitarea primarului sectorului 2, în ultima sâmbătă din fiecare lună, SC Supercom SA colectează gratuit de la populație deșeuri voluminoase și aparate electrice și electronice vechi - aparate de uz casnic; echipamente informatice și de telecomunicații; echipamente de larg consum; echipamente de iluminat; unelte electrice și electronice; jucării, echipamente sportive și de agrement”, relevă sursa citată.

Locuitorii sectorului 2 sunt invitați să depună în fața imobilelor în care locuiesc toate aparatele și echipamentele de care nu mai au nevoie pentru a fi ridicate gratuit și transportate la sediile de colectare ale societății de salubrizare.

În vederea bunei coordonări a activității, sectorul 2 a fost împărțit în zece zone, unde în intervalul orar 9,00-14,00 echipajele Poliției Locale Sector 2 și SC Supercom SA, sub coordonarea Primăriei Sectorului 2, vor patrula pe străzi în vederea identificării locurilor de depozitare a deșeurilor, ridicării și transportului acestora la centrele de colectare.

Pentru detalii suplimentare referitoare la operațiunea de colectare a deșeurilor electrice și electronice, cetățenii se pot adresa SC Supercom SA la numărul de telefon 021-9654.

Sursa: Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri