Primarul care și-a pus numele pe o fântână monument istoric

Data publicării:
primar fantana

Valentin Bot, primarul comunei arădene Şiria, are grijă de fântâna din centrul localităţii ca de ochii din cap. Lustruieşte cu atenţie placa pe care şi-a trecut numele şi e mândru din cale-afară.

„Aşa arăta în 2004, când am venit eu primar (arată o poză veche, n.r.) - aşa arată acuma, iar gândirea a fost a mea şi a consilierilor locali!”, se laudă el.

Amplasată pe drumul ce face legătura între municipiul Arad şi staţiunea Moneasa, fântâna de la Şiria este foarte apreciată şi de turiştii care trec prin zonă. Mulţi dintre ei preferă să se oprească aici decât să meargă să cumpere apă îmbuteliată.

Primarului nu i se pare nimic în neregulă că şi-a trecut numele pe unul dintre cel mai importante obiective din comuna sa. Este convins că merită, iar locuitorii se feresc să-l critice.

Fântâna a fost construită de baronul Ladislau Bohus, aproape de conacul său, care a fost transformat în muzeul memorial „Ioan Slavici”. Pentru reabilitarea întregii zone, primăria a plătit 11.000 de lei din bugetul local.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri