Procurori: Moartea femeii găsite într-un parc din Sectorul 2 a fost cauzată de alcool

Data publicării:
cainia maidanezi mediafax

ACTUALIZARE 15.40. „Constatările preliminare ale autopsiei efectuate la data de 21 martie 2014 au arătat că, sub rezerva efectuării unor teste toxicologice, moartea persoanei de sex femeiesc, cu identitate necunoscută, s-a datorat intoxicaţiei etilice acute cu aspirat alimentar gastric; aspectul leziunilor traumatice pledează pentru producerea acestora prin muşcare cu specific canin; s-au ridicat probe de la cadavru pentru examene complexe de laborator; în absenţa rezultatelor acestor examene de laborator nu se poate preciza în acest moment o legătură de cauzalitate între leziunile constatate şi deces.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul D.G.P.M.B. în vederea stabilirii cu certitudine a circumstanţelor în care s-a produs decesul”, se arată într-un comunicat transmis de Parchetul Tribunalului Bucureşti.


Surse IML spuneau anterior că femeia s-ar fi luptat cu câinii, avea plăgi profunde care i-ar fi provocat şoc hemoragic şi traumatic. Totodată, victima avea vasele sanguine secţionate.

Ea a fost atacată de şapte câini. Trei dintre ei aparţineau Primăriei sectorului 2, iar doi unei asociaţii.

Procurorul general al României, Tiberiu Niţu, a declarat, astăzi că în acest caz nu sunt date din care să rezulte că decesul ar fi fost cauzat de muşcăturile de câine.

„Nu aş vrea să fac comentarii vizavi de noul caz, nu sunt momentan date că decesul s-ar datora muşcăturilor de câine”, a spus Tiberiu Niţu.

Cadavrul femeii a fost descoperit joi dimineaţă într-un parc din sectorul 2, situat între blocuri.

Femeia, care nu a fost încă identificată, avea aproximativ 45 - 50 de ani, au declarat, pentru Mediafax, surse din Poliţie.

Poliţiştii Serviciului Omoruri au declanşat o anchetă în acest caz, însă, deocamdată, nu s-a stabilit dacă muşcăturile au fost făcute înainte sau după decesul femeii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri