Profesia care îți asigură un salariu de 2.000 de euro și cazare gratuită în cele mai bune hoteluri

Data publicării:
steward

Compania Gulf Air, cu sediul în Bahrain, este pentru a doua oară în România, tot la Cluj-Napoca, pentru a recruta însoţitoare de zbor. La concurs s-au prezentat candidatedin toate colţurile ţării. Înainte de interviu, tinerele aveau de îndeplinit doar câteva condiţii: să nu aibă tatuaje la vedere, să aibă înălţimea minimă 1 metru şi 60 de centimetri, să aibă diplomă de bacalaureat şi să fi împlinit 21 de ani.

Steluţa Racolţa, organizator: „Contract ferm de muncă pe doi ani salariul mediu pe care îl pot câştiga este în jurul a 1.900 de euro pe lună, care include salariu de încadrare plus ore de zbor plus, plus orele suplimentare şi alte beneficii, poate creşte acest salariu? Poate creşte.

Iulia a venit la Cluj din judeţul Neamţ cu gândul de a-şi îndeplini visul. E printre cele care au absolvit un curs de stewardese, aşa că ştie deja ce are de făcut.

Iulia Dobre: Ca stewardesă nu serveşti doar cafea, trebuie să ai grijă de pasageri trebuie în caz de o amerizare sau o urgenţă, trebuie să evacuezi pasagerii şi să răspunzi de siguranţa lor”.

Din cele aproape 100 de fete care s-au prezentat la concurs, doar 25 vor pleca în Bahrain. De acolo vor călători în 23 de state de pe trei continente.

Pe lângă salariu lunar, compania oferă gratuitate la cazare şi masă, uniforme, transport gratuit către şi de la locul de muncă. Anul trecut, 29 de românce au fost recrutate de aceeaşi companie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri