Promisiunile Gabrielei Firea pentru această iarnă. Premiera de la deszăpezire

Data publicării:
firea sedinta consiliu

Capitala va avea, anul acesta, maşini pentru topit zăpada şi mai multe freze pentru îndepărtarea zăpezii şi a gheţii de pe trotuare, a anunţat primarul Capitalei, Gabriela Firea, la începutul şedinţei de Consiliul General.

„Anul acesta, în premieră în Capitală, vor acţiona şi câteva maşini pentru topit zăpada şi un număr mai mare de freze. Zăpada nu se putea depozita în timp scurt. Existau prea puţine utilaje pentru îndepărtarea zăpezii. De deszăpezire se ocupă primăriile de sector, dar şi Primăria Capitalei trebuie să contribuie pentru ca cetăţenii să aibă un confort pe perioada sezonului rece”, a spus primarul Capitalei.

Firea a amintit că au fost plătite în avans gazele necesare încălzirii termice şi a subliniat că factura nu se va majora.

„Dezmint informaţiile conform cărora în Bucureşti nu va fi căldură. Sunt nişte ştiri toxice. Avem un program RADET – ELCEN pentru a acţiona sinergic şi nu fiecare instituţie separat. În ceea ce priveşte gigacaloria, s-a spus că s-ar fi majorat factura. Dimpotrivă, factura a scăzut. Factura nu se majorează la apă caldă şi căldură, iar acestea nu sunt în pericol”, a mai spus Firea.

Surse: Digi24, News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri