Protest la Cotroceni. 150 de oameni au cerut demisia președintelui

Data actualizării: Data publicării:
protest cotroceni1302

Nici la Cotroceni manifestanţii nu se lasă. În fiecare zi îşi dau întâlnire în jurul orei 16.00 pentru a-i cere demisia preşedintelui Klaus Iohannis, motivând că acesta a dezbinat ţara.

Du-te la mama ta, du-te în Germania!”, au scandat protestatarii în fața sediului președinției.

Înarmaţi cu tricolorul şi cu steagul Uniunii Europene, cu vuvuzele şi fluiere, manifestanţii din faţa Palatului Cotroceni i-au cerut preşedintelui Klaus Iohannis să demisioneze.

„Vrem un preşedinte care să fie de acord ca Guvernul să conducă, nu să fie condus. Vrem un preşedinte care să fie de acord cu o lege a răspunderii magistraţilor şi procurorilor”, spune un protestatar.

„Să plece, fiindcă asemenea individ, fără neam şi ţară, nu are ce căuta aici!”, spune alt protestatar.

În cea de-a noua seară consecutivă de protest, polițiștii nu au mai fost nevoiți să închidă circulația pentru că protestatarii s-au împărțit pe cele două trotuare din fața Palatului Cotroceni.

Protestatarii acuză opoziţia că nu are un program suficient de bine conturat.

Mă uit la toată partea dreaptă de politică care, de 27 de ani, nu a avut nicio idee pentru un program”, spune un protestatar.


 

 

ACTUALIZARE. Protestul de la Cotroceni s-a încheiat.

În acest moment sunt circa 150 de oameni în fața Palatului Cotroceni, iar circulația nu a fost întreruptă.

Oamenii spun că vor rămâne în stradă atâta timp cât vor continua protestele din Piața Victoriei. Ei îl consideră pe președintele Klaus Iohannis vinovat de aceste proteste și spun că el este cel care i-a dezbinat pe români.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri