PSD: „Revoluţia fiscală” îi ajută pe angajații păcăliți

Data publicării:
Adrian_Dobre_PSD

Revoluţia fiscală” ar trebui să-i ajute pe angajaţii păcăliţi de către angajatori. O spune Adrian Marius Dobre, purtătorul de cuvânt al PSD, într-o intervenţie la Prima ediţie Digi FM. El dă asigurări că salariile nu vor scădea după aplicarea noilor măsuri fiscale.

„Eu cred totuşi că e un pas important ce am făcut ieri în şedinţa de Guvern. Pentru o mai bună colectare, pentru reducerea deficitului de la fondul de pensii, cu siguranţă se va corobora această prevedere cu o culpă serioasă a angajatorului care reţine la sursă banii şi nu-i plăteşte mai departe. Eu cred totuşi că este un element important pentru că sunt oameni care ştiu că sunt asiguraţi care îşi plătesc taxele, iau un salariu net şi după aceea ajung în spital şi se trezesc acolo că nu sunt asiguraţi de fapt. Nu văd niciun motiv pentru care angajatorul ar trebui să diminueze netul”, a spus Adrian Marius Dobre, purtător de cuvânt al PSD.

Să ne socotim la începutul anului viitor. Facem eforturi ca în această perioadă să lămurim pe toată lumea că lucrurile sunt ok”, a adăugat el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri