RADET încălzește caloriferele. Asociațiile pot refuza acest lucru, în scris

Data actualizării: Data publicării:
calorifer
Calorifer Foto: Agerpres

RADET anunță că va începe probele la cald în București.

caldura calorifer
Foto: Agerpres

RADET anunță că marți, 3 octombrie 2017, începând cu ora 22:00, va demara probele la cald la consumatorii de tip urban din Capitală. Această perioadă se succede probelor la cald deja aflate în curs la consumatorii exceptați - instituții cu caracter social și educativ (spitale, școli, grădinițe, creșe, cămine de bătrâni)”, se arată într-un comunicat transmis Agerpres.

Această acțiune se va derula într-un mod progresiv, ținând seama de dimensiunile sistemului de termoficare și de numărul de consumatori și se va desfășura inclusiv în zilele de weekend, astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară va scădea, toți consumatorii să beneficieze de agent termic pentru încălzire în condiții normale, precizează sursa citată.

Asociațiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita acest lucru în scris, prin reprezentanții legali, la registratura RADET din str. Cavafii Vechi nr. 15, la secțiile de termoficare de sector sau prin email la adresa relatii@radet.ro.

Dispeceratele RADET și echipele de intervenție funcționează în regim permanent pentru soluționarea oricăror probleme apărute în teren. Pentru informații suplimentare, bucureștenii au la dispoziție numărul de telefon 0319442, se mai arată în comunicat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri