RATB suspendă linia de tramvai 41 timp de două zile

Data actualizării: Data publicării:
tramvai 41_ratb.ro_august 2015

Potrivit unui comunicat de presă al RATB, pe durata suspendării circulației tramvaielor 41, în zilele de 26 și 27 august, va fi introdusă pe traseu linia navetă de autobuze 641, care va funcționa între terminalele "Piața Presei Libere" și "Ghencea", pe Bd. Mărăști, Bd. Mareșal Alexandru Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Șos. Crângași, Str. Virtuții, Pasajul Lujerului, Str. Brașov, Bd. Ghencea, potrivit Agerpres.

Autobuzele vor efectua opriri pe sensul către terminalul "Ghencea", astfel: pe Bd. Mărăști, în stațiile amplasate în zona Institutului de Agronomie și după intersecția cu Str. Alexandru Constantinescu; pe Str. Turda, în stațiile amplasate după intersecția cu Bd. Ion Mihalache, respectiv înainte de Pasajul Grant; pe Șos. Crângași și Str. Virtuții, în stațiile corespunzătoare liniei 178, precum și în noua stație situata înainte de Bd. Uverturii; pe Str. Brașov, în stațiile corespunzătoare liniei liniilor 105, 173 și 221, precum și în noua stație situată după intersecția cu Bd. Timișoara; în terminalul "Ghencea", în stațiile corespunzătoare liniei 221.

Totodată, pe sensul către terminalul "Piața Presei Libere", autobuzele vor efectua opriri, după cum urmează: pe Str. Brașov, în stațiile corespunzătoare liniilor 105, 173 și 221, precum și în noile stații situate după intersecția cu Drumul Taberei, respectiv înainte de Bd. Timișoara; pe Str. Virtuții, în noua stație amplasată după intersecția cu Bd. Uverturii, apoi în stațiile corespunzătoare liniei 178; pe Șos. Crângași, în stațiile corespunzătoare liniei 178; pe Str. Turda, în noua stație amplasată după Pasajul Grant; pe Bd. Mareșal Alexandru Averescu, în noua stație amplasată după intersecția cu Bd. Ion Mihalache; pe Bd. Mărăști, în noua stație amplasată după intersecția cu Str. Alexandru Constantinescu, apoi în stațiile corespunzătoare liniei 330; în terminalul "Piața Presei Libere", în stațiile corespunzătoare liniei 449.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri