Reacția fostului principe Nicolae, după moartea regelui Mihai: „Majestate, drum lin”

Data actualizării: Data publicării:
nicolae

Fostul principe Nicolae, nepotul regelui Mihai, și-a luat adio de la rege, printr-un mesaj pe pagina lui de Facebook.



 „Un doliu care va lăsa România fără lacrimi. Majestate, drum lin”, a scris fostul principe Nicolae pe Facebook.  De asemenea, nepotul regelui a anunțat că va participa „la funeraliile Majestății Sale”.

Nicolae, fiul principesei Elena a rămas fără titlul de principe şi scos din linia de succesiune la tron acum doi ani, din ordinul regelui Mihai.

În urmă cu o lună, principele Nicolae a fost implicat într-un scandal după ce a încercat să intre cu forța în reședința Regelui Mihai din Elveția, imediat după împărtășania acestuia.

„A fost a șaptea oară când am venit și am încercat, în ultimii doi ani. Nu am avut ce să fac, în afară de a încerca. Am încercat cu scrisori, am încercat la telefon, am încercat față în față. Am venit aici și am stat patru ore, la un moment dat. Am vrut să îl văd pe bunicul meu. Am întrebat, dar totul a fost un răspuns negativ”, a declarat Principele Nicolae, pentru un post de televizune.

Nepotul Regelui Mihai spune că a fost surprins de excluderea sa din linia de succesiune la Coroana României, mai ales că nu a primit o explicație. În plus, spune acesta, a avut o relație bună cu Principesa Margareta și cu unchiul său.

De doi ani de zile, principele Nicolae nu și-a mai văzut bunicul. Ultima dată când l-a întâlnit pe Regele Mihai, au avut o discuție plăcută despre avioane, spune el. După comunicatele date de Casa Regală în legătură cu incidentul de la Aubonne, dar și de comunicatul dat de principesa Elena, mama sa, care s-a declarat dezamăgită de comportamentul fiului ei, Nicolae a confirmat că, în ultimul an, a existat o răcire între relațiile dintre el și familia sa. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri