Revelion 2016 | Buget generos pentru petrecerea din Constanţa

Data publicării:
constanta revelion

Constănţenii au uitat cum este să petreacă Revelionul în aer liber. Fostul primar Radu Mazăre spunea de fiecare dată că bugetul primăriei este prea sărac.

S-a încercat anul trecut o organizare a Revelionului. Nu s-a mai organizat în cele din urmă”, spune Decebal Făgădău, viceprimarul municipiului Constanţa.

Carnavalionul trebuia să aibă loc, concomitent, în patru puncte din Constanţa, promitea Radu Mazăre. Problemele pe care le-a avut cu justiţia au anulat evenimentul. Anul acesta, însă, autorităţile au pregătit un eveniment la care sunt aşteptaţi mii de localnici în zona veche a oraşului.

„Scena pentru petrecerea dintre ani va fi amplasată chiar în acest loc şi va avea o lungime totală de 37 de metri. Printre artiştii care vor cânta se numără Antonia, trupa Vunk şi Guess Who”, spune Mihaela Brazdeş, reporter Digi24 Constanţa.

Investiţia a fost programată la începutul anului, când s-a întocmit bugetul.

„Ar fi ceva frumos. N-a mai fost de mult, nu ştiu cum va fi, dar eu sunt constănţean şi nu am mai fost de ani de zile aici. Acum dacă e poate voi veni şi eu”.

Nu vor lipsi nici focurile de artificii care vor lumina cerul cel puţin 10 minute. Autorităţile au alocat pentru acest eveniment peste 400 de mii de lei, iar firma care va organiza evenimentul a fost aleasă prin licitaţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri