Şeful TVR: S-au făcut presiuni brutale

Data publicării:
stelian tanase fb crop

Stelian Tănase este audiat, miercuri, în Comisia de Cultură a Camerei Deputaţilor, în contextul în care afirmaţiile recente ale acestuia "au ridicat anumite semne de întrebare asupra a ceea ce se întâmplă în instituţia pe care o conduce", după cum a declarat la începutul audierilor Gigel Ştirbu, preşedintele Comisiei.

Tănase a spus că a început să vorbească public despre situaţia în care se află TVR, care, potrivit acestuia, are o datorie de 150 de milioane de euro, nu pentru a da dovadă de curaj, ci pentru a prezenta parcursul critic al televiziunii publice, ale cărei probleme au mai multe cauze, între care şi actuala lege de funcţionare a instituţiei.

Însă, Stelian Tănase a mai spus că problemele TVR se acutizează din cauza statutului său de televiziune publică, aflată înainte de campania electorală.

„Pe durata campaniei voi ramane aici, pemtru a asigura echidistanta, daca as pleca acum s-ar crea un dezechilibru, ar fi prea din scurt, si evident solutia ar fi ca ar fi incasat postul de unul din partide”, a spus Stelian Tănase

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri