Sfârșitul sezonului de litoral. Cât costă cazarea la mare în această perioadă

Data publicării:
mare plaja litoral

Dacă vă bate gândul să lungiţi vara, vremea este de acord cu încă un sejur la mare. Cine merge acum pe litoral are tot ce vrea: vreme frumoasă, preţuri la cazare la jumătate şi mai ales, linişte. Forfota din sezon a dispărut.

Apa mării s-a răcit, are cel mult 21 de grade celsius, iar acest lucru se vede, sunt foarte puţini turişti care fac o baie în mare.

În schimb, cei care au venit în această perioadă pe litoral s-au bucurat pe plajă de soarele care încă arde la orele amiezii.

„Chiar excelent, vremea foarte bună, am înţeles că se mai incălzeste săpătmâna asta, e bine”, spune un bărbat.

„Ţine vremea cu noi, totul este foarte bine, este ieftin, sunt multumiti, e bine”, afirmă o turistă.

În Mamaia, un sejur de 6 nopţi de cazare la un hotel de 5 stele cu mic dejun inclus costă 605 lei de persoană, la 4 stele costă 485 de lei, iar la 3 stele 425 de lei. Pentru cei care vor să stea mai puţin, există tarifele de o singură noapte.

„În cadrul programului Litoralul pentru toți avem tariful de 80 de ron de persoană cu mic dejun inclus. Gradul de ocupare este în jur de 40%, iar în weekend am avut 80%, solicitări avem în continuare mai ales pentru programul acesta şi e vreme frumoasă”, afirmă Lahme Bolat, managerul unui hotel.

Preţuri ceva mai mici sunt în sudul litoralului, în Venus, Neptun, Costineşti sau Olimp. Un sejur de 6 nopţi de cazare cu mic dejun inclus costă 469 de lei şi ajunge la 329 de lei pentru o persoană la 3 stele.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri