Șofer mort după ce drumul ar fi cedat sub greutatea camionului

Data actualizării: Data publicării:
Interventie SMURD-pompieri, accident, raniti

Un bărbat de 30 de ani a murit, după ce camionul în care se afla a căzut într-o râpă din cauză că drumul a cedat sub greutatea vehiculului plin cu lemne. Bărbatul din comuna buzoiană Chiojdu se afla în camion alături de un alt bărbat, în vârstă de 44 de ani, care a fost grav rănit în accident, relatează News.ro.

Interventie SMURD-pompieri, accident, raniti

Misiunea pompierilor de a scoate victimele din râpa adâncă de zeci de metri, prin care trece și un pârâu, a fost una extrem de dificilă, pe de o parte din cauza drumului impracticabil până în zona în care au intervenit, pe de altă parte din cauza adâncimii râpei.

Inițial, pompierii au intervenit pentru decuplarea bornelor camionului întrucât a existat riscul producerii a unui incendiu pentru că erau scurgeri de carburanţi, ulterior fiind scos cadavrul din râpă.

Conform pompierilor, distanţa dintre camion şi şoferul care a fost aruncat din maşină era de cel puţin 25 de metri.

Accidentul a avut loc vineri seară, în dreptul localităţii Varlaam. Bărbatul de 30 de ani care a murit era angajat al Ocolului Silvic Penteleu. Bărbatul care îl însoţea a fost grav rănit, fiind transportat la Spitalul Orăşenesc Nehoiu.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri