Sondaj printre șoferi pe tema autostrăzii Sibiu-Pitești

Data publicării:
sondaj

29 de milioane de lei plăteşte CNADNR pentru actualizarea studiului de fezabilitate pentru autostrada Sibiu-Piteşti. Procesul presupune şi un sondaj de opinie clasic, realizat exact în locul unde ar trebui să înceapă autostrada spre Piteşti, de angajaţii firmei care a obţinut contractul de revizuire a studiului de fezabilitate.

Recenzor: „De unde veniţi?”

Șofer: „De la Sibiu”.

Recenzor: „Şi unde mergeţi?”

Șofer: „Până la Tălmaciu 2”.

Recenzor: „La Tălmaciu. Vă plimbaţi sau muncă?”

Șofer: „În interes de serviciu”.

La aceste întrebări au răspuns sute de şoferi, încă de la primele ore ale zilei. Recenzorii au notat de unde pleacă oamenii, unde merg, pe ce rută, cu ce scop şi numărul de pasageri. În cazul transportatorilor, a fost trecut şi tipul de marfă.

Cei mai mulţi dintre şoferi au participat bucuroşi la studiu, mai ales când au aflat că răspunsurile lor ar putea influenţa modul în care e construită autostrada Sibiu-Piteşti.

Potrivit Companiei de Drumuri, un sondaj similar va fi făcut şi pe Valea Oltului. Primul studiu de fezabilitate al autostrăzii Sibiu-Piteşti a fost finalizat în anul 2008, de când există şi o hotărâre de guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai drumului rapid. Şantierul, însă, nu a fost deschis niciodată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri