Staţia de metrou Pipera, închisă timp de trei zile pentru modernizare

Data publicării:
O garnitura de metrou soseste in statie, in Bucuresti
Garnitură de metrou Foto: metrorex.ro

Staţia de metrou Pipera va fi închisă în perioada 15 - 17 iulie pentru modernizarea sistemului de control acces, anunță Metrorex. În această perioadă trenurile de metrou vor circula cu călători doar până la/de la staţia Aurel Vlaicu. 

garnitura metrou pipera - metrorex.ro
Foto: metrorex.ro

Metrorex mai aminteşte că a informat autorităţile locale şi RATB cu privire la desfăşurarea proiectului de modernizare, precum şi a modificărilor apărute în graficul de execuţie, şi a solicitat sprijin pentru preluarea călătorilor cu ajutorul transportului în comun de suprafaţă, pentru perioadele în care se vor desfăşura lucrări în staţiile cu o singură intrare.

La sfârşitul lunii iunie, Metrorex a decis reducerea de la şapte la trei zile a perioadei de realizare a lucrărilor de modernizare la staţiile cu o singură intrare.

Astfel, în staţia Pipera, lucrările vor avea loc în perioada 15 - 17 iulie, în Aurel Vlaicu 29 iulie – 1 august, în Constantin Brâncoveanu 22 - 25 iulie, în Tineretului şi Apărătorii Patriei 2 – 5 septembrie, în Dimitrie Leonida şi Costin Georgian 9 – 12 septembrie, în Pantelimon şi Berceni 16 – 19 septembrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri