Târg de joburi pentru studenţi, în SUA, pe perioada vacanţei

Data publicării:
tineri tanara job 5311724-Mediafax Foto-Silviu Matei-1

 

Târgul este adresat tuturor tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 30 de ani, care sunt înscrişi la universităţi de stat, cursuri de zi şi vorbesc engleza de nivel mediu spre avansat şi care doresc să acceseze u job în Statele Unite al Americii.  

Potrivit organizatorilor, vor participa angajatori atât de pe Coasta de Est cât şi de pe Coasta de Vest.

Tipurile de job-uri oferite sunt cele din domeniul ospitalităţii iar durata contractului este de 3 luni. Salariul începe de la 7 dolari pe oră până la 12 dolari, posibilitatea de bacşiş fiind inclusă.

În cadrul acestui târg, participanţii vor avea acces la toate detaliile privind programul Work&Travel SUA direct de la angajatorii americani şi vor avea parte de interviuri directe cu angajatorul.

USTravel este o organizaţie care se adresează tinerilor, în special studenţilor dornici de un schimb cultural international de tip Work and Travel, Work&Study, Teach in sau Internship. Încă din anul 2005, organizaţia pune la dispoziţia tinerilor locuri de muncă în USA şi Canada, Spania, Grecia, Marea Britanie, Islanda sau Franţa şi de anul acesta a introdus noi programe în grilă, respectiv Teach in Thailanda, Work&Travel Islanda, Work&Travel Mexic, Work in Singapore.

USTravel are birouri atât pe teritoriul României şi anume la Timişoara, Cluj, Iaşi şi Bucureşti, dar şi pe teritoriul Republicii Moldovei la Chişinău şi Ungheni cât şi în Uzbekistan la Tashkent.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri