Teodorovici, consilier al premierului: Patronii de localuri ar trebui să decidă dacă permit sau nu fumatul

Data publicării:
New Stark Health Warnings For French Smokers
PARIS - JUNE 30 : A woman smokes a cigarette June 30, 2003 in Paris, France. New European regulations require bigger labels on packs with the message "Smoking kills" or "Smoking harms gravely your health and peolpe around you." (Photo illustration by Pascal Le Segretain/Getty Images)

Patronii de localuri ar trebui să fie lăsaţi să decidă singuri dacă permit sau nu fumatul. Este doar una dintre opiniile lui Eugen Teodorovici, consilier al premierului Mihai Tudose, în legătură cu prevederile Legii Fumatului. Oficialul mai e de părere că legea este prea aspră, dar a ţinut să Precizeze că la nivel de Guvern nu crede că vor fi propuneri de modificare a acestui act normativ.

Eugen Teodorovici - consilier al premierului: „Nu cred că la nivel de Guvern se va propune o astfel de modificare, tot la parlament o discuție cu cei interesați. Sunt câțiva colegi parlamentari din mai multe partide care au aceeași abordare, se poate găsi o formulă de mijloc. Putem spune: unde e doar cafenea, nu se duc copii, sau cluburi de noapte, unde se poate decide să fumeze, atunci patronul va decide singur dacă va fi și un spațiu pentru nefumători. Dar nu interzici, omul ăla unde fumează.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri