Trei oameni atacaţi de un Rotwiller în propria curte

Data publicării:
pompieri smurd

Doi bărbaţi şi o femeie au fost atacaţi, vineri la prânz, de un câine Rottweiler, în curtea locuinţei lor din oraşul Filiaşi, judeţul Dolj. La faţa locului, au fost chemaţi reprezentanţii Serviciului de ecarisaj, dar şi un medic veterinar pentru a tranchiliza animalul agresiv.

pompieri smurd

 

 

Animalul fusese lăsat în grija unuia dintre răniţi, transmite News.ro. "Au intervenit colegii de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Dolj cu spray lacrimogen pentru a fi scoase victimele din curte. Din primele verificări reiese că proprietarul câinelui este plecat din ţară şi a lăsat animalul în grija unui bunic pentru a-l hrani.

Potrivti News.ro, au fost chemaţi reprezentanţii Primăriei Filiaşi, dar şi un medic veterinar pentru a tranchiliza câinele agresiv", a declarat agent şef adjunct Amelia Barbu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dolj. 

La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD care au acordat îngrijiri medicale celor trei persoane rănite. Una dintre acestea, un bărbat în vârstă de 83 ani, este în stare gravă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri