Trenurile InterRegio vor opri la Bonțida pentru preluarea traficului estimat cu prilejul Festivalului Electric Castle

Data publicării:
tren cfr calatori - captura digi24

 

„Pentru preluarea traficului feroviar de călători estimat cu prilejul Festivalului Electric Castle care se desfășoară lângă Cluj, în perioada 11 — 17/18 iulie 2016, trenurile InterRegio ale CFR Călători vor avea programată o oprire suplimentară la Bonțida. În plus, în zilele de 16 și 17 iulie, trenul Regio 4308 va circula suplimentar, având plecarea din Cluj Napoca la ora 17:35, sosirea în Bonțida la 18:24 și în Dej Călători la 19:15”, informează CFR.

Un bilet de tren pentru un adult de la București Nord la Bonțida este 101,60 lei, iar pentru un elevi și studenți este de 68 de lei.

Biletele de tren pot fi cumpărate online de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, cu reducere de 5% — singura care se cumulează și cu alte discount-uri, tip 10% pentru călătoria dus-întors, de la casele de bilete din stațiile și agențiile de voiaj CFR, de la automatele de vânzare din gările mari sau de la terminale ZebraPAY din marile centre comerciale.

„Comuna Bonțida, aflată la 30 km distanța de Cluj și la 17 km de Gherla, este străbătută de magistrala feroviară 401 care asigură legătura între Cluj Napoca și nodul feroviar Dej Călători, comuna fiind deservită de stațiile CFR Bonțida și Răscruci. Festivalul Electric Castle se desfășoară în perioada 14-17 iulie și este primul festival din România care a mutat muzica electronică și concertele live pe scenele indoor sau în aer liber ale unui castel, desfășurându-se în incinta Castelului Banffy din Bonțida”, menționează sursa citată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri