A fost găsit trupul fetei de 11 ani, dispărută săptămâna trecută în mare

Data actualizării: Data publicării:
fata moldova eforie

Trupul fetei de 11 ani din Republica Moldova, dispărută săptămâna trecută în mare la Eforie Nord, a fost descoperit miercuri, acesta fiind văzut de persoane aflate pe o ambarcaţiune de agrement şi adus la mal de către pompieri, scrie News.ro.

Persoanele aflate pe o ambarcaţiune de agrement au observat trupul unei fete şi au sunat la 112. În zona respectivă, a ajuns o ambarcaţiune ISU aflată pe plaja din Eforie Nord, care a adus trupul la mal.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină în 27 iunie, pentru căutarea unei fete în vârstă de 11 ani, care a dispărut în mare, în zona hotelului Delfinul din Eforie Nord.

Copila a fost căutată mai întâi de către pompieri cu o ambarcaţiune, apoi în zonă s-au deplasat şi scafandri, fără să reuşească să o găsească.

În momentul în care fata de 11 ani a dispărut în mare, au fost în pericol să se înece şi sora sa, în vârstă de 13 ani, dar şi mama lor, acestea din urmă fiind aduse de salvamari la ţărm şi primind primul ajutor de la cadrele medicale sosite la faţa locului, starea lor de sănătate fiind bună.

Pompierii au ieşit în fiecare zi pe mare pentru a căuta trupul fetei dispărute, verificările fiind sistate la căderea nopţii şi reluate dimineaţa. Trupul fetei va fi dus la morgă pentru necropsie.

În această dimineață, două adolescente de 18 ani au fost în pericol de înec în staţiunea Costineşti. Ele au fost salvate de pompieri şi salvamari, fiind transportate la spital.

Şapte persoane au murit înecate pe litoral de la începutul sezonului estival.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri