Tudor Chirilă, la protestul din Piața Victoriei: În jur de 2000 de drogați plătiți de Soros

Data publicării:
tudor chirila foto facebook
Foto: Facebook

Tudor Chirilă s-a numărat duminică seară printre cei care au manifestat în Piața Victoriei împotriva proiectului privind modificarea legilor din justiție anunțat Tudorel Toader.

tudor chirila foto facebook
Foto: Facebook

Piața Victoriei. În jur de 2.000 de drogați plătiți de Soros la 20:45”, a scris artistul pe pagina de Facebook, mesajul fiind însoțit și de un videoclip.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sunt aproape 1.000 de oameni în Piața Victoriei, care în curând vor fi „drogați”, „sorosiști” și mai știu eu ce - banii de la Soros încă nu au ajuns. Lăsând gluma la o parte, oamenii par să înțeleagă că e nevoie de un tip de solidaritate în fața dezastrului care se anunță în curând. Din februarie se pare că ăștia au mai uitat, și trebuie să le amintim, ce să facem”, spune artistul în videoclipul postat pe Facebook.

Proteste în Bucureşti şi în ţară față de schimbările preconizate în justiție

Mai multe manifestaţii au avut loc duminică seară în Capitală şi mai multe oraşe din ţară , iniţiatorii precizând că protestele vizează ultimele decizii ale Executivului, privind „politizarea justiţiei”, „Pilonul II de pensii” şi „supraacciza la carburanţi”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri